El conjunt xativí busca sumar els tres punts per començar amb avantatge la segona fase

Després de la derrota contra l’Elx B, Berna Ballester ja va transmetre el missatge de què el partit contra el Novelda CF es planteja com si fos el primer de la segona fase. Això fa entendre que el CD Olímpic vol completar amb una victòria aquesta primera fase diumenge a partir de les 18:00 hores al Camp Murta.

Per a enfrontar-se al cuer, el cos tècnic de l’Olímpic no podrà comptar ni amb Tendillo, per lesió, ni amb Ekedi, per sanció. A banda, Uche i Rueda són dubte. Per contra, Mikel Solís i Tanque tornen a estar disponibles una vegada complides les seues respectives sancions.

Més enllà dels tres punts, que poden ser molt importants de cara a la segona fase, l’equip de Xàtiva té algunes motivacions extres de cara a diumenge. La primera d’elles, brindar una victòria a la seua afició, donat que tots els partits guanyats al Camp Murta aquesta temporada han estat a porta tancada. La segona, refer-se de la derrota patida a La Magdalena contra el Novelda CF, tal vegada en un dels pitjors partits de la temporada per als xativins.

Cal recordar que aquest partit serà, de nou, amb públic al Camp Murta. Un màxim de 150 abonats del CD Olímpic podran accedir sempre que passen aquesta vesprada per les oficines del club, de 17h a 20h, a recollir la seua entrada.