Carles Vidal i Mauro Melo són les úniques baixes per al cap de setmana

Dues victòries consecutives del CD Olímpic que buscarà la tercera aquest diumenge a les 17 hores en la Murta on rep al líder, l’Eldense B. Després de la victòria per 0-2 davant el Dénia els de Marcos Camachos buscaran els tres punts per confirmar el canvi de dinàmica. Quant a efectius les úniques baixes segures són les de Carles Vidal i Mauro Melo que continuen el seu procés de recuperació. Rueda, no arriba al 100% després d’un procés gripal, però estarà amb l’equip. Gio i Kosta també han anat entrant en dinàmica d’entrenament i estaran el diumenge disponibles. Les lesions i un planter curt ha suposat algunes sobrecàrregues, però els jugadors arriben amb ganes al duel.

El filial eldenc és l’actual líder en solitari amb 24 punts amb 8 victòries i 1 derrota, un equip jove i de qualitat, un projecte per buscar l’ascens de categoria i posar l’equip filial més prop del primer equip que es troba a la Lliga Hypermotion.

Diumenge serà Dia del Club, com es va acordar en l’assemblea del passat 6 de novembre amb una entrada única de 10 euros. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada en Casa Carmina a l’albereda Jaume I, a Més que pa al carrer Germanies i a les taquilles del camp La Murta de 18:30 a 20 hores.