El planter de la temporada 87-88 i el tècnic, Benito Floro, presenciaran el partit a la Murta

Demà dissabte l’Olímpic rep en la Murta a les 16:30 hores al CFI Alacant. Horari poc habitual per a la disputa d’un partit de lliga a casa de l’equip olimpista, però està motivat pel partit de la Nostra Copa davant la UD Carcaixent que es jugara entre els dies 6 i 10 però que encara no te data confirmada.

Per aquesta jornada de lliga Marcos Camacho no podrà contar ni amb Pepe Pelegero amb un esquinç al turmell, ni amb Jean Carlo amb una trencament muscular que l’apartara dels terrenys de joc el que queda de més. Hugo Muriel es dubte, després de grans actuacions als últims partits, el jugador es troba amb un procés víric, però el tècnic setabense espera poder comptar amb ell.

Visita la Murta un equip que aplega després de perdre la passada jornada 1 a 2 amb el Thader. Un partit on els locals van merèixer un millor resultat. Amb 13 punts són onzens classificats i buscaran tres punts per estar tranquils. Per la seua part la victòria del CD Olímpic suposaria allargar la bona dinàmica i podria aprofitar algun duel directe de la jornada de pujar posicions a la classificació.

Serà un partit especial. Una gran representació del planter de la temporada 87/88 estarà a la Murta per a presenciar el partit i junt amb ells el tècnic de l’època, Beni Floro, que serà l’encarregat de fer la treta d’honor.

En altre orde de coses podem parlar del futur de l’Olímpic. Ahir a la vesprada a la sala de premsa de la Murta, un grup de socis del club es va reunir amb Rafa Cuesta, representant del grup inversor català, que va exposar el seu projecte. El motiu és que el grup està interessat en la gestió del club si compta amb el suport de l’assemblea.

La junta gestora, encapçalada per Marco López, va manifestar que en un període de 15 dies hi haurà assemblea de socis per a decidir el futur del CD Olímpic, i aquest grup inversor guanya força per liderar un nou projecte amb qui volen tindre gent local en la nova junta directiva.

Rafa Cuesta, va manifestar que la situació econòmica del club és incerta i que en el cas que siguen els elegits per a gestionar el club, no es faran càrrec dels deutes per mala gestió dels anteriors mandataris. Si ho faran de tot allò que pertany al club és a dir xicotetes quantitats amb empreses que han prestat servei al club, però no del deute que puga demanar SUDEVA per recuperar, segons ells el que han invertit i ja s’han posat en contacte amb ells. Podria existir una futura denúncia de l’empresa hindú per la qual cosa Cuesta es va reafirmar en la idea de no cedir a fer-e càrrec de la mala gestió i deixar-ho en mans de la justícia.

Quant a l’aportació econòmica, tot pot dependre de la situació real quan entren al club però la seua idea és aportar abans de finalitzar l’any entre 40.000 i 60.000 euros i en l’inici de l’exercici 2024, entre finals de gener i principi de febrer una altra aportació d’entre 40.000 i 60.000 euros, per donar-li estabilitat al club. En el econòmic ser una temporada de transició per començar la temporada vinent amb treball per buscar aportacions d’empreses, organitzar esdeveniments que repercutisquen directament en la tresoreria del club i més iniciatives amb l’objectiu de fer créixer la massa social de l’entitat.

En el plànol esportiu, Marc Uceda, seria l’encarregat de la direcció esportiva, amb l’objectiu a mig termini de pujar l’Olímpic a Segona Federació. A més del primer equip volen comptar amb un juvenil potent a una lliga competitiva com és la Lliga Nacional i amb un amateur sub-23, a més de col·laboracions amb clubs de la zona.

De nou el CD olímpic entra en un compte enrere per conèixer el seu nou futur.