Dos gols d’Ekedi i un de Farisato donen una victòria clau als xativins

El CD Olímpic va aconseguir diumenge una important victòria al camp del Recambios Colón. Després d’anar perdent per 2-0, els de Berna Ballester van ser capaços de pegar-li la volta al marcador per a acabar guanyant el partit per 2-3 i sumar així tres punts molt importants per a aconseguir l’objectiu.

Amb absències importants com les de Rueda, Ortolà o Rafa Gimeno, però amb la recuperació de Frangi i Uche, l’Olímpic afrontava el primer partit de la segona fase de la competició contra el Recambios Colón. El duel començà amb un clar domini local que es va allargar tot el primer temps. Aprofitant eixe control, els d’Alfonso Langa es van avançar al cap de 18 minuts amb un gol de Castander, qui va aprofitar una acció mal defesa pels xativins després d’unta treta de banda.

En la segona meitat, l’Olímpic va canviar el seu plantejament, però va encaixar un segon gol que semblava definitiu. Al minut 68, Faus guanyava l’esquena a la defensa per plantar-se davant Viorel i superar-lo amb classe. Després d’encaixar el segon, va aplegar la reacció definitiva dels de La Murta. Al minut 72, Ekedi retallava distàncies amb una rematada de cap i poc després aconseguia el gol de l’empat aprofitant un baló solt dins de l’àrea. La remuntada la va completar Marco Farisato després d’una jugada d’estratègia.

Amb aquesta victòria, el CD Olímpic es manté segon en la classificació del Grup VI-D de Tercera Divisió amb un coeficient d’1,47 que, ara per ara, els valdria per classificar-se per a les eliminatòries finals per l’ascens a Segona Divisió RFEF.