El jugador compta amb 5 anys d’experiència a la Tercera Divisió

L’equip xativí suma un nou efectiu al seu planter aprofitant que s’atura la competició per a la celebració de les festes nadalenques. Jonatan Escribiano té 27 anys i és natural de Zamora i ocupa la demarcació de defensa centra, encara que també pot actuar com a pivot defensiu.

El jugador destaca per la seua gran envergadura, que el fan ser un jugador dur i correos amb un bon joc aeri, a més compta amb bon colpeig amb totes dues cames i bona eixida de pilota.

Acumula una experiència de 5 anys en tercera divisió i a passat per equips com el Villaralbo CF, l’Atletico Tordesillas o l’SD Portmany entre altres. També ha format últimament part de les Seleccions AFE on ha disputat 3 partits i ha anotat un gol.

L’Olímpic reforça la parcel·la defensiva, una posició que durant aquest primer tram de temporada s’ha expressat des de l’entitat que era una prioritat. Fina ara Xavi Candel tan sols tenia tres jugadors que pogueren ocupar la posició e defensa central, Carles Vidal, Joan i Guillén. Davant l’absència d’algun d’aquests jugadors hem vist com Izan o Alberto s’han reconvertit en centrals. Era una necesitat, ja que el tècnic sol utilitzar un sistema de joc amb una línia de 3 defenses centrals. Un efectiu més perquè l’equip continue lluitant pel playoff