Els de Marcos Camacho sumen tres partits consecutius sense veure porteria

Horari Champions en la Murta per a recuperar el partit ajornat davant la Nucia B. L’encontre arrencava amb els primers minuts molt disputats amb un equip visitant que volia imprimir-li ritme al partit i un Olímpic que a poc a poc va anar assentant-se sobre la gespa. Al minut 9 arribava el primer gran esglai de l’encontre. Els de Marcos Camacho van reclamar unes mans a la frontal de l’àrea, però el col·legiat no va assenyalar res i els alacantins van muntar una contra perquè el davanter es quedara mà a mà amb Rubén que va tapar les opcions amb l’ajuda d’un gran esforç de la línia defensiva. Passat el primer Quart d’hora va arribar la primera bona ocasió per a l’Olímpic amb un llançament que va eixir ajustat al pal. El partit va entrar en una fase d’intercanvis de colps sense massa perill. Fins al minut 33 quan Izan va posar un bon baló des de línia de fons al que Mauro no va arribar amb comoditat. L’Olímpic va començar a trobar-se més còmode als últims metres però sense crear ocasions de perill. Amb l’empat sense gols es va arribar al descans.

La segona part arrencava amb canvis en la formació de Marcos Camacho amb l’entrada de Jean Carlo per Alberto. La primera ocasió de perill arribava de les botes de l’extrem que acabava d’ingressar al terreny de joc, però no va poder finalitzar l’acció. La tensió era més que notable en el partit i al minut 65 Marcos Camacho era expulsat davant la sorpresa de la banqueta. Poc després era un de la Nucia qui veia la segona cartolina groga i deixava el seu equip amb un home menys. Rueda entrava quan quedaven poc més de 20 minuts i pràcticament en el primer baló que tocava buscava porteria amb cama esquerra obligant el porter a enviar el baló a córner. Gio va guanyar un baló a l’espai, però es va robar amb les mans del porter Amb un home més l’olímpic es va bolcar en la recerca del gol i va sumar fins a tres remats després d’una bona acció per banda dreta. El temps s’acabava i Hugo gaudia d’una de les millors ocasions, però el seu remat va ser fluix. Aaron encara en va tindre una més, però el remat va anar al lateral. Finalment, no es va poder trencar la igualtat i l’Olímpic suma un nou punt, per rebre diumenge a les 11:30 al Crevillente deportivo.