L’encontre es diputara a Sant Vicent del Raspeig a partir de les 19:30 h

Aquesta vesprada a la Ciutat Esportiva de Sant Vicent del Raspeig, FC Jove Español i CD Olímpic jugaran el partit corresponent a la Jornada 21 que es va veure obligada a ajornar-se per diferents positius Covid en la plantilla setabense.

Els de Berna Ballester després de la derrota el passat diumenge davant el València Mestalla arriben a aquest duel amb ganes de retrobar-se amb la victòria que a més a més seria la primera de la temporada com a visitants. No podrà comptar el tècnic xativí amb Moscardó que complira el segon i últim partit de sanció ni amb Pallarés que segueix amb molèsties. Si no hi ha cap sorpresa d’última hora la resta de jugadors estan disponibles.

I pel que fa al Jove Español, el passat cap de setmana va gaudir de jornada de descans. Respecte a fa 10 dies molts canvis són els que ha viscut el planter de Sant Vicent. En el capítol de baixes Lauren Egea, Riki i Jordan han abandonat per distints motius la disciplina del conjunt alacantí. Per contra al capítol d’altes, el central ex-Olímpic, Miguel Ardevinez, i el davanter, Ivan Fernández, reforcen al Jove Español. Cal destacar que Ivan no podrà vestir la samarreta del seu nou club fins a febrer, ja que va estar sancionat amb 4 partits.

Un equip molt renovat el de Sant Vicent entre l’arribada fa poc de temps del seu entrenador i les entrades i eixides de jugadors, una cosa que tractara d’aprofitar el conjunt setabense per a tornar a sumar de 3.