Es posa en marxa la pròxima, sense tancar la temporada 21-22

El club es troba immers en una situació complicada on el futur és incert. Per una part estan els actuals gestors del club, el grup SUDEVA i per altra el noruec Rune Hoem qui amb un gran nombre de socis volen presentar una moció de censura cap a l’actual directiva. Una decisió que ve donada per la ruptura entre socis i directiva, per una gestió que és rebutjada pels aficionats.

A l’assemblea del 22 de juny que es va celebrar a la Casa de Cultura, els comptes de la temporada 21-22 no van ser aprovats pels socis i tampoc es van presentar els pressupostos per la temporada vinent.

Dins de tot el caos que envolta el club, ahir a la vesprada el club va fer oficial mitjançant les xarxes socials, al nou entrenador per a la temporada 22-23. L’actual directiva aposta per el alcireny Xavi Candel per ser el màxim responsable de la preparació de l’equip.

Candel és llicenciat en Ciències de l’activitat física i l’esport. Com a entrenador té una curta experiència a les categories de futbol base de la UD Alzira i a l’Algemesí CF.

Després d’aquests primers passos es va incorporar al cos tècnic del primer equip de la UD Alzira del 2010 al 2012 aconseguint l’ascens a la ja desapareguda segona B.

Després del seu pas pels equips de la Ribera,  va començar una aventura internacional com a preparador físic del FC Volga Nizhny Novgorod de la Federació Rusa i després va fer un pas cap al futbol asiàtic com assistent de Manuel Pellegrini i Chris Coleman’s en el Hebei China Fortun FC de la Superliga China. Als últims anys ha estat treballant com a preparador físic i readaptador a una clínica privada.

En una situació institucional molt complicada, els màxims dirigents aposten per signar a Xavi Candel com a nou entrenador, per intentar el retor de l’equip a la 3RFEF.