Fran Giménez i José Moreno deixen la banqueta de l’Olímpic B per centrar-se en altres tasques

L’Acadèmia CDO treballa des de fa temps en la preparació de la pròxima temporada i ahir va fer un anunci important respecte a l’Olímpic B. El club xativí va anunciar la incorporació de David Barberà i Manolo Sisternes al cos tècnic del seu equip filial. Els dos preparadors substituiran a Fran Giménez i José Moreno els que, després d’una bona campanya, deixen la banqueta per a centrar-se en altres tasques dins de l’Acadèmia CDO.

Pel que respecta als nous tècnics, David Barberà serà el primer entrenador i és la gran aposta del club per a que el projecte continue millorant. L’entrenador canalí compta amb una ampla experiència en futbol de formació i també al futbol regional gràcies al seu pas per Sporting Canals, FC Canalense, CD Llosa, UD Anna i UD Canals, equip amb el qual va aconseguir l’ascens a Regional Preferent.

D’altra banda, Manolo Sisternes serà el segon entrenador i preparador físic. També és un professional experimentat en futbol base i regional i de la seua trajectòria cal destacar el seu pas per la UD Canals en Preferent i també la seua etapa al CD L’Alcúdia de Crespins, aconseguint l’ascens a la màxima categoria del futbol regional valencià.

Amb aquestes dues incorporacions, l’Olímpic comença a donar forma a un ambiciós projecte per al seu equip filial de cara al pròxim curs.