El partit no va passar de l’empat a zero

Vesprada de futbol a La Murta. El líder, l’Eldense B, va visitar Xàtiva. El partit va arrancar amb oportunitat de gol per als visitants amb un baló que pràcticament es va passejar per línia de gol. Les intensions de l’equip filial eren clares, imposar un ritme de partit alt. L’Olímpic va acceptar el desafiament i va prendre el control del partit durant gran part de l’encontre.

A pesar de ser un partit frenètic les ocasions de gol van ser escasses, amb bones arribades però sense poder finalitzar les jugades. Marcos Camacho va presentar un onze amb alguns canvis significatius. Migue i Hugo aconseguien la titularitat amb un destacat partit mentre els va durar el físic. Alberto va ser el lateral dret davant la indisposició d’Àlex Tormo d’última hora.

Les graderies del camp van vibrar amb el seu equip durant els 90 minuts. Més de 400 persones van donar cita en la Murta el dia del club.

L’Olímpic tanca la jornada amb 15 punts ocupant la sisena posició de la classificació i la pròxima jornada viatgen per visitar Xàbia.