El Benigànim visita Xàtiva amb tres punts d’avantatge al caseller

El CD Olímpic necessita, coste el que coste, guanyar aquest diumenge a la UD SIA Benigànim. Els xativins busquen la seua primera victòria com a locals aquesta temporada i aquesta vegada ho han de fer contra un rival, a hores d’ara, directe com l’equip de la Vall. Aquest duel de proximitat està previst per a les 17:00 hores de diumenge i estarà dirigit per l’àrbitre José Miguel Carballa Miñana.

L’equip de Berna Ballester aplega a aquest duel després d’una dura derrota passat dimecres enfront del Novelda i vol recuperar com més prompte millor la bona dinàmica que portava abans d’eixe partit. Als xativins no els queda altra que imposar-se al Benigànim per seguir aspirant a acabar entre els sis primers aquesta primera fase. Per a aquest repte, el cos tècnic de l’Olímpic tindrà a tots els seus jugadors disponibles excepte Marco Farisato, sancionat, i Juanjo Calvo, lesionat en el darrer partit.

Per part seua, la UD SIA Benigànim juga al Camp Murta per segona vegada aquesta setmana. Com que no podien jugar al seu estadi, els de la Vall van disputar el seu partit contra el Crevillent a Xàtiva i van aconseguir una important victòria que els ha fet escalar molts llocs a la taula i afrontar el partit de diumenge amb tres punts d’avantatge sobre l’Olímpic.

L’equip de Fernando Gómez ha demostrat ser un equip molt més sòlid que el de la temporada passada i ja va complicar molt a l’Olímpic en el partit de la primera volta.