Els alacantins van anotar dos gols a la primera part per emportar-se el partit

Dissabte l’Olímpic tenia el primer match ball per assegurar de forma matemàtica el play-off d’ascens davant el Callosa que necessita els 3 punts per continuar lluitant per salvar la categoria. La cita era en el Palmerar, camp de gespa natural, un factor que van saber utilitzar els locals. La primera part els de Camacho no van estar còmodes cometent nombrosos errors a conseqüència de la superfície de joc. A més tampoc van ser capaços de construir amb possessió de baló, abusant del joc directe. El Callosa va saber aprofitar-ho per a anar-se’n al descans amb dos gols d’avantatge.

Després del pas pels vestidors l’Olímpic va ser superior sobre una gespa ja més seca que permetia als jugadors estar més còmodes. Van gaudir de diferents ocasions per retallar diferències a l’electrònic, però no hi va poder ser.

Els de Camacho van tornar de buit de Callosa, però amb el suport de l’afició que es va desplaçar i després en la seua arribada a Xàtiva els van rebre a la Murta.

L’Olímpic es jugarà la promoció d’ascens el pròxim diumenge a casa davant el Redován que després de perdre contra el Thader queda fora de l’equació pel play-off. Eldense i Calp són els equips que intentaran arribar a ocupar el tercer lloc de la classificació.