La UD Canals remunta i s’apropa a la huitena posició

Dissabte de futbol en la Murta, horari poc habitual, en el qual el primer equip va rebre al CD Dénia. Els de Xavi Candel volien retrobar-se amb la victòria davant un equip visitant que no anava a posar-li les coses fàcils. Al cap de 8 minuts de partit l’Olímpic va gaudir de la primera ocasió, Nico, després d’una bona jugada combinada es va plantar davant el porter amb un mà a mà en el qual el defensor va guanyar la partida. Minuts Després, Rueda, posava un baló a l’espai per Aquino davant l’eixida del porter, el davanter va intentar el gol, però va ser tombat i l’àrbitre no va dubtar a ensenyar-li la cartolina roja al porter. El Dénia es quedava amb un home menys per als més de 80 minuts restants, a l’Olímpic se li posava de cara el partit. A partir d’eixe moment el partit va estar marcat per les contínues interrupcions que impedien que els equips arribaran a l’àrea rival. La més clara va ser per als visitants que abans del descans es van topar amb la fusta.

Després del pas pels vestidors, va ser Carles Vida qui per dues vegades va buscar porteria a baló parat, però els seus remats van marxar desviats. El guió del partit era semblant amb continues interrupcions. Al minut 85 s’igualaven les forces amb l’expulsió de Guillén que va veure la segona cartolina groga. L’Olímpic insistia en jugades ofensives que no portaven perill. Finalment, els de Xàtiva no van poder aprofitar la superioritat sobre la gespa i amb l’empat tan sols van poder aproximar-se en un punt al Castellonense.

Valoració del partit de Xavi Candel:

La UD Canals va deixar la nota positiva per als equips de la Costera en superar al Cullera per 2 a 4. No semblava fàcil quant al minut 9, Cervero va avançar als locals al marcador, però els canalins sabien de la importància de la victòria. Al minut 30 Sergio Garcia va empatar l’encontre portant-lo així al descans. Després del pas pels vestidors els de Sergio Blasco van anar per la victòria i de nou Sergio Garcia va veure porteria per capgirar el marcador. Vicent Estarlich poc després ampliava distàncies. Ja als últims minuts el Cullera va retallar en el marcador amb el 2-3 amb l’expulsió de Petit Per part del Canals. Els de la Costera no volien esglais i de nou Estarlich va marcar per posar el definitiu 2-4. Un marcador molt positiu que junt amb la resta de resultats de la jornada deixa als canalins a 7 punts de la huitena posició.