Els de Berna poden fer un pas de gegant cap a la promoció si guanyen al Silla

Demà a les 18:00 hores, el CD Olímpic rep la visita del Silla CF al Camp Murta. Tot i ser la segona jornada de la segona fase, aquest pot ser un partit clau, ja que, a hores d’ara, el Silla és el principal rival dels xativins en la lluita per la promoció d’ascens. Per tant, un triomf dels de Berna Ballester pot deixar molt encarrilada la classificació per a les eliminatòries finals per l’ascens, tenint en compte l’actual sistema de competició basat en el coeficient de punts per partit.

Per a aquesta important cita, el cos tècnic de l’Olímpic tindrà a la seua disposició a pràcticament tota la plantilla. S’espera que puga jugar ja l’últim fixatge, Lionel Enguene, i també es confia en el fet que jugadors importants com Ortolà, Rueda o Tendillo estiguen en condicions de poder participar. A més, Rafa Gimeno ja ha complit amb el partit de sanció que tenia i tot apunta que tornarà al costat esquerre de la defensa.

Enfront estarà un Silla que aspira a posar en problemes a l’Olímpic i llevar-li el lloc de privilegi que ara ostenta. En la primera jornada, el conjunt siller no va poder passar de l’empat contra la UD SIA Benigànim, però van tindre el partit a la mà, sobretot, amb una gran primera meitat. A les files del Silla, cal destacar la presència de jugadors contrastats en la categoria com David Verdú, el lloser Isaac Puig i els exjugadors de l’Olímpic Borja Mir i Miguel Ardevinez.