Tanque i Serpeta marquen en un merescut triomf dels xativins davant el Silla

Passat dissabte, el CD Olímpic es va imposar per 2-1 al Silla CF en un partit que va estar prou controlat pels xativins. Els de Berna Ballester es van avançar al marcador i van saber gestionar la seua renda, tot i que, evidentment, van acabar patint davant la insistència dels visitants.

El partit va començar amb un Olímpic dominador i amb la clara intenció de seguir mantenint la seua bona dinàmica en el Camp Murta. La primera aplegada de perill fou per als locals amb una gran combinació que no va saber finalitzar Leomar quan estava sol davant el porter. La resposta del Silla va aplegar poc després amb dues bones ocasions que no van ser suficients per a moure el marcador. Per contra, qui sí que ho va fer fou Tanque. Al minut 30, el polivalent futbolista de Navarrés va avançar a l’Olímpic amb una potent rematada de cap després d’una treta de córner.

Ja en la segona meitat, l’Olímpic va seguir dominant el joc per a evitar que el Silla creara perill. Aquest domini inicial va servir per a ampliar la renda amb el 2-0 marcat per Serpeta després d’una gran jugada personal. Això sí, el Silla va reaccionar ràpidament i de manera contundent, ja que l’ex de l’Olímpic Rulo va retallar distàncies al minut 60. A partir d’ací, el Silla va estar més atrevit, però ja no va ser capaç de superar novament a Viorel i els tres punts es quedaren al Camp Murta.

Amb aquest triomf, el CD Olímpic puja a la novena plaça de la taula a sols tres punts del quart classificat i amb un partit menys.