La UD Canals va empatar davant el cuer Muro i aquesta vesprada rebrà al Benigànim en copa

Cap de setmana llarg i intens per als nostres equips de la Preferent amb competició lliguera i de Copa.

L’Olímpic va arrancar el cap de setmana el dissabte rebent a la Murta a la SD Sueca. Les primeres ocasions van ser per als locals, Llorenç buscava a Aquino que no va arribar al remat i Rueda ho intentaria de falta directa. Una de les ocasions més clares va ser de nou per Aquino en plantar-se davant el porter que va enviar a córner. Al minut 38 bona recuperació de l’Olímpic i Vicent va córrer un baló llarg a la banda per posar una centrada al segon pal que Rueda de cap va enviar al fons de la xarxa i anar-se’n als vestidors amb avantatge d’un gol.

Al segon temps l’Olímpic no va renunciar a buscar el segon gol, això si controlant als visitants que amb una marxa més van buscar l’empat, però no van aconseguir posar en dificultats a Lahoz.A la fi dels 90 minuts l’Olímpic va sumar 3 punts molt importants per tornar a la dinàmica de les victòries i seguir a la part alta de la classificació.

I ahir els de Xàtiva van tancar aquest cap de setmana llarg pel festiu de Tots Sants, amb la seua visita a Els Arcs a l’Alcúdia, per disputar el seu partit de la Nostra Copa. Xavi Candel va fer una forta aposta pels jugadors del B i juvenils amb la intenció de no carregar als jugadors de la primera plantilla.

Les coses no van començar bé per l’Olímpic, al minut 10 Víctor Biosca va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat en fer-se mal al genoll, les primeres exploracions no donen un bon pronòstic sobre la lesió però cal esperar a les proves metges. L’Alcúdia controlava el partit i arribant a la mitja hora es va avançar al marcador en un baló que la defensa olimpista no va poder allunyar dels seus dominis. Amb un futbol controlat pels locals es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors, l’Olímpic va guanyar protagonisme i amb un golàs Migue tornava la igualada al marcador. Una segona part molt més igualada on la més clara de les ocasions va ser per l’Alcúdia als instants final de partit que va poder desbaratar Lahoz. Amb l’empat a 1 es va arribar als penals.

Una sensacional actuació de Lahoz baix pals en els penals i la seguretat dels llançadors de l’Olímpic va donar la victòria per als de Xàtiva per 2-4

Un partit molt treballat per part dels de Xavi Candel que van passar de ronda sobre la gespa però una presumpta alineació indeguda podria deixar fora de la competició als de la Costera. Doncs amb el reglament en la mà durant el partit sempre deuen haver al camp 7 jugadors amb llicència del primer equip.

Pel que fa al Canals va sumar un nou empat a lliga en aquesta ocasió contra el cuer el Muro CF.

Partit on cap de tots dos equips va ser capaç d’avançar-se al marcador dins que no es va arribar als últims instants de partit. Al minut 87 Pascu va inaugurar el marcador i anotava per als d’Esteban Cana. Amb poc de temps ja al davant una vegada més el Canals no va poder retenir els 3 punts i al minut 89 Peiro tornava a igualar el marcador. Un punt el que sumen els Canalins a la Llometa.

I aquesta mateixa vesprada a les 20:15h rebran al Quatre Camins al SIA Benigànim que dirigeix el xativí José Luis Vidal per a jugar el partit de La Nostra Copa. A la lliga aquest duel ja es va viure al municipal de Benigànim fa unes setmanes amb resultat d’empat a 1. Com a nota curiosa aquesta vesprada sobre la gespa si així ho consideren els seus entrenadors, els germans Tormo es veuran les cares com a rivals, Pascu per part dels locals i Àlex per part visitant.

I més partits de la nostra copa per als nostres equips, en idèntic horari 20:15h, el Moixent rep a casa al Deportivo Ontinyent.