Els xativins aconsegueixen el primer triomf a casa de la temporada

El CD Olímpic va eixir guanyador ahir del duel de proximitat enfront de la UD SIA Benigànim per un marcador clar de 4-0. Els xativins van aprofitar a la perfecció les concessions dels de la Vall per emportar-se tres punts importants i aconseguir la seua primera victòria al Camp Murta aquesta temporada.

El partit va començar amb el Benigànim, com és habitual, buscant imposar el seu joc de possessió. Els visitants van gaudir de les primeres aproximacions, però sense massa perill. Per contra, l’Olímpic sí que va ser capaç de crear perill amb les seus aplegades. Al minut 14, Ortolà va aprofitar una errada del Benigànim en l’eixida del baló per assistir a Ekedi, qui va marcar l’1-0 a plaer. El Benigànim va buscar reaccionar després del gol, però una nova errada els va condemnar. Al minut 34, Ekedi va rematar sol un llançament de falta de Rueda, ampliant així la renda dels xativins.

Al segon temps, el Benigànim va intentar clavar-se de nou en el partit. L’Olímpic, molt tranquil amb l’avantatge al marcador, es va mostrar sòlid i no va concedir quasi ocasions. El tercer gol local aplegà després d’un penal llançat per Rueda, que va parar el porter rival, però que el mateix llançador va convertir en gol aprofitant el rebuig. A partir d’ahí, els dos equips començaren a pensar en els pròxims compromisos tractant d’evitar targetes i lesions i donant entrada a jugadors menys habituals. De fet, a l’Olímpic van debutar Lucho i Marc Albert. Això sí, tot i el baix ritme, els locals completaren la golejada amb una diana d’Ortolà a passada de Tanque.

A la fi, victòria important per a un Olímpic que iguala a punts al Benigànim i es col·loca quart en la classificació del Subgrup B de Tercera, tot i que sols té dos punts d’avantatge respecte als llocs de perill.