Rueda i Kosta va tornar a sumar minuts després de superar els problemes físics

El repte per a l’Olímpic en la jornada del cap de setmana era doble. Per una part allargar la bona dinàmica de les últimes jornades i, per altra banda, aconseguir la victòria com a visitant en jornada matinera. Camacho va visitar Xàbia amb tots els seus homes disponibles, l’única baixa per lesió la de Carles Vidal. Homes com Migue o Hugo després del bon paper mostrat a les últimes jornades repetien titularitat. L’encontre es va posar prompte de cara. En una treta de banda l’esfèric es va quedar dins de l’àrea sense un dominador i Santi va ser el més llest per fer-se amb ell i amb un llançament al primer pal posar el 0-1 al marcador. El més complicat ho havia aconseguit fer l’equip de Xàtiva que era avançar-se a l’electrònic. Els de Camacho van continuar aprofitant el desorde del CD Xàbia a la contra i en una d’aquestes transicions ofensives el col·legiat va xiular penal favorable per als blanquets. Una vegada més Aaron va agafar la responsabilitat des dels 11 metres i no va fallar per enviar el partit al descans amb el 0-2.

En la segona part a l’Olímpic li va costar més estar en el partit amb precipitacions per arribar a l’àrea rival amb pilotades buscant la zona ofensiva. A poc a poc l’equip va tornar assentar-se en el partit tenint més possessió de baló i aprofitant el desorde a la contra del rival. Aixi va arribar el tercer gol Olímpista, en una jugada ràpida per banda on l’esfèric va acabar en les botes de Gio que va posar la centrada cap on ja apareixia Rueda per a rematar, però en l’intent de rebutjar el baló del defensa va acabar introduït-lo en pròpia porteria. Amb el 0-3 el partit estava més que encarrilat i el tècnic xativi es va encarregar de gestionar els canvis per evitar sobrecarregues i acumulacions de targetes. En una errada el Xàbia va maquillar el marcador amb l’1 a 3.

Tres punts molt important que posen a l’Olímpic en cinquena posició amb 18 punts. La pròxima setmana visita la Murta el CFI Alacant que arriba després de perdre aquesta jornada per 1 a 2 amb el Thader. En l’encontre del pròxim cap de setmana hi haurà un reencontre a la Murta Edu Serrano jugador del conjunt alacantí torna a Xàtiva, jugador que va formar part d’aquell Olímpic campió de lliga a la Tercera divisió. El partit es jugara dissabte a les 16:30 hores pensant en el partit de La Nostra Copa que es jugara entre setmana aprofitant la jornada festiva del pont de desembre.