Steve Ekedi va redebutar amb la samarreta blanca

L’Olímpic va afrontar el primer partit com a visitant de la segona volta de la competició i ho va fer visitant el CE Alberic. Al cap de 10 minuts de joc, Rueda ja havia tret la seua màgia amb un llançament al travesser. Poc després era Migue qui ho va intentar, però l’esfèric va eixir rosant el pal. L’Alberic va gaudir d’alguna aproximació, però Enric es va poder fer amb el baló sense problemes. A deu minuts perquè l’àrbitre indicara el camí cap als vestidors, un fort xoc entre Migue i un jugador local va desembocar en la substitució de tots dos.

Al descans Candel va moure la banqueta per donar entrada a Ekedi que debutava amb la samarreta blanca. Un remat acrobàtic de Marcos Campos posava a prova a Enric. Al minut 68, Guillén va posar una centrada per a què Aquino assistirà de cap a Ekedi que va rematar però el defensor Montó va ser qui va acabar introduint el baló que suposava el 0-1. Tan sols 5 minuts després Rueda executava una falta lateral directament al cap d’Isra que enviava el baló al Fons de la xarxa. Amb el resultat molt favorable, Marc Va ser expulsat Per roja directa i ja al temps de descompte Carles Vidal, va intentar forçar la quinta targeta groga i el col·legiat li va ensenyar dues cartolines grogues seguides que van suposar l’expulsió del xativí. Victòria important del CD Olímpic que la pròxima setmana rep al Muro CF.

El diumenge va ser el Canals qui va disputar el seu partit de la jornada a casa del Xàbia. Inici frenètic al primer minut el Canals va tindre la primera ocasió que va detenir el Porter i en la següent jugada els locals inauguraven el marcador. El gol va donar energies al Xàbia que creaven perill davant un Canals que va reaccionar als instants finals del primer període.

Després del pas pels vestidors, el Canals va ser de nou el primer a posar en problemes als defenses rivals, però sense tindre sort amb el gol. El domini era clarament del Xàbia que quan faltaven 15 minuts per al final va sentenciar l’encontre. La UD Canals segueix enfonsen-se en la classificació i la pròxima setmana rep a casa al Benigànim.