El Canals va rebre al Sueca que es va imposar 0 a 2

Bonic duel el que va tindre lloc ahir en el Quatre Camins entre la UD Carcaixent i el CD Olímpic. Els de Marcos Camacho van eixir al partit molt intensos i Joan s’aproximava a la porteria rival amb una bona arrancada individual. Als 7 minuts el col·legiat indicava penal per mans favorable als de Xàtiva. Aquino no fallava des dels 11 metres. Va poder empatar el Carcaixent després d’una errada en l’eixida de baló de l’Olímpic, però Enric ho va evitar. Fuster per a l’Olímpic intentava fer el segon i el Carcaixent intentava retallar diferències. Ja quasi sobre el temps complit de la primera part l’àrbitre assenyalava penal per al Carcaixent. Seral convertia per enviar el partit al descans amb l’1 a 1.

En l’inici de la segona part el Carcaixent va perdonar la remuntada amb un remat des de dins l’àrea i després va ser Enric qui amb una para providencial mantenia l’empat. Camacho va moure la banqueta i va trobar el que buscava. Ekedi va lluitar l’esfèric per posar un baló a l’espai d’Aquino que va centrar a la frontal on va aparèixer Rueda per posar l’1 a 2.

Edu López amb un llançament de falta magistral va buscar la igualada, però una vegada més Enric ho va evitar. Ja als últims minuts Ekedi va recuperar un baló quasi al mig del camp i va arrancar per buscar porteria regatejant fons i tot el porter per convertir l’1-3 a porteria buida. Ja amb el temps complit després d’un mal rebuig de la defensa va marcar el Carcaixent i es va arribar a la fi de l’encontre.

A pesar de la victòria l’Olímpic es queda fora dels llocs de play-off, ja que el Castellonense va guanyar el seu partit i quan falten dues jornades són 7 punts de distància entre els de la Costera i els de la Ribera, que es veuran les cares el cap de setmana que ve a la Murta.

Per la seua part el Canals va cedir per 0-2 davant el Sueca. Els Canalins ja no tenien res en joc, en canvi, els de Roberto Granero volien assegurar la seua presència a la Lliga Comunitat la pròxima temporada. Així ho van fer els visitants que al minut 25 van anotar el 0-1 i 2 minuts després de la represa van sentenciar el partit amb el 0-2.