Fuster, Aquino, Rueda i Ekedi van ser els autors del 9 gols olimpistes

El dissabte l’Olímpic partia favorit per al partit en la Murta enfront del SIA Benigànim. Els de Marcos Camacho arribaven a l’encontre amb possibilitats encara d’arribar al play-off i per la seua part els ganxuts des de ja fa moltes setmanes que no tenen cap mena d’aspiració esportiva. L’encontre va començar amb un Olímpic molt dominador que no va fer esperar a l’escàs públic assistent a La Murta per a veure el primer gol. Al minut 7 de partit Rueda executava un córner directe per a Carles Vidal que va cabotejar per obrir el marcador. Els xativins volien més i abans d’aplegar al Quart d’hora ja havien gaudit de dues ocasions més per ampliar l’electrònic. Al minut 16 Fuster assistia a Aquino amb un baló en avantatge i l’ariet era el més llest davant l’eixida del porter per anotar el segon gol del partit. Poc després Llorenç es va anotar una jugada individual de gran bellesa per assistir a Fuster i posar el tercer gol de la vesprada. L’Olímpic no alçava el peu de l’accelerador i 4 minuts després, Aquino conduïa el baló fins a l’àrea i cedia l’esfèric per a Fuster que feia el quart gol del partit. De nou el “10” de l’Olímpic era protagonista i encarava l’àrea totalment sol, però va ser tombat per Arnau, jugador amb passat pel futbol base de l’Olímpic, que va veure com l’àrbitre li ensenyava la cartolina roja. A tan sols 3 minuts del descans Fuster va tornar a veure porteria i s’anotava un hat-trick. Abans de passar pels vestidors, un desajust de l’Olímpic va obligar a Kosta a cometre penal favorable per als roig-i-blancs. Els de la Vall d’Albaida retallaven distàncies per posar el 5-1.

Després de passar pels vestidors va continuar la festa golejadora. Rueda feia el sext des de l’àrea menuda i poc després amb un llançament ras el capità feia el 7-1. Falta un convidat a la festa que no va tardar en apuntar-se. Llorenç va córrer la banda Esquerra per posar-li un bon baló a Ekedi que va rematar al segon palo per a marcar el huité gol per als seus. El nové gol també va ser obra d’Ekedi després de rematar una centrada de Corbalán.

Golejada molt escandalosa dels de Marcos Camacho que retallen distàncies amb el Castellonense sent aquesta de 7 punts amb 9 punts per jugar-se.

El Canals va jugar el seu partit el passat dijous al Clariano, on es va imposar l’Ontinyent 1931 per 2 a 0.