El golàs de Rueda és insuficient per a aconseguir el primer triomf lluny del Camp Murta

El CD Olímpic va estar molt prop d’aconseguir la primera victòria de la temporada com a visitat davant el Villarreal CF C. Passat dissabte, els xativins van fer un partit molt complet i a punt van estar de sumar tres punts que els haurien clavat en els llocs capdavanters de la classificació. Finalment, l’empat aconseguit els deixa en la setena plaça, però a sols dos punts dels llocs de promoció d’ascens.

El partit al Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF va començar amb un conjunt local molt actiu i que va posar en problemes seriosos a l’Olímpic. Després de diverses ocasions clares per als locals, els de Berna Ballester van anar millorant a poc a poc i també van començar a gaudir d’ocasions per a avançar-se abans del descans.

En la segona meitat, el guió no va tardar a canviar, ja que Rueda va avançar a l’Olímpic al minut 54 amb un autèntic golàs. El migcampista andalús va connectar un impressionant xut amb cama esquerra des de la frontal de l’àrea per posar el 0-1 al marcador. A partir d’ací, els locals es van veure obligats a bolcar-se a per l’empat i, malauradament, el van aconseguir al minut 74. En el tram final, els xativins intentaren posar-se novament per davant, però el segon gol no va arribar i, per tant, tampoc ho va fer la primera victòria lluny de La Murta.