Mauro Melo i Migue van ser els golejadors de l’equip setabense

Bon ritme, ganes i bona entrada en la Murta per a gaudir del CD Olímpic que en la vesprada d’ahir va rebre al Thader. Els de Marcos Camacho van eixir amb intensitat i controlat el joc. Al quart d’hora Migue va tindre la primera oportunitat de gol amb un baló que es va perdre per damunt del travesser. Al cap de 20 minuts Mauro Melo va obrir el marcador finalitzant un contraatac perfecte dels olimpistes. Cinc minuts després Gio es topava amb el i al minut 35 Migue posava el segon al marcador. Amb el 2-0 es va arribar al descans.

Després del pas pels vestidors els visitants van eixir millor al camp i les forces es van igualar acumulant alguna opció sense massa perill dels alacantins. Mauro va poder veure porteria de gol amb un remat de cap massa creuat. L’Olímpic volia més i continuava buscant porteria rival sense massa sort. El Thader va reclamar un penal però l’àrbitre va assenyalar falta a la frontal, una jugada amb un poc de polèmica. Ja als últims instants de partit es va acurtar el marcador en una errada. La defensa setabense va voler rebutjar un baló que va eixir cap enrere amb la mala sort que es va convertir en el 2-1. En un córner el Thader va tindre l’empat però els de Marcos Camacho van aguantar l’última espenta per emportar-se els 3 punts.