Rueda, Mauro i Àlex Tormo van ser els golejadors olimpistes

Tornava el futbol a la Murta amb un partit amb dos equips amb dinàmiques molt diferents. L’Olímpic no coneixia la victòria des de la jornada 1, en canvi, el Tavernes visitava Xàtiva amb bons resultats. Primers minuts d’encontre igualats amb un Olímpic dominador que duia el pes del partit i donava bones sensacions. Al cap de 20 minuts de joc, l’àrbitre va assenyalar penal favorable per als de Marcos Camacho per un agarro a Mauro. El capità, José Rueda, va agafar la responsabilitat d’executar el penal, transformant-lo per a posar el 0-1 al marcador. Tan sols 10 minuts després els locals gaudien d’una ocasió clara de gol però Àlex Tormo errava el seu remat a porteria buida. Al minut 37, l’àrbitre assenyalava un nou penal per a l’Olímpic per una falta dins l’àrea sobre Aaron que a més va suposar l’expulsió d’un jugador de la Safor. En aquesta ocasió va ser Mauro Melo l’encarregat de llançar la pena màxima per posar el 2-0 al marcador. Amb l’avantatge de dos gols per a l’Olímpic es va arribar al descans.

La segona meitat va començar amb moments bojos per l’expulsió de Javi Domènec, porter del CD Olímpic. El col·legiat va interpretar que agafava l’esfèric fora de l’àrea i li va ensenyar la cartolina roja. Rubén Martínez debutava amb la samarreta del conjunt de la Costera. Tot i això, els locals volien més i al minut 62 Àlex Tormo culminava una contra per a posar el tercer. L’equip setabense era el clar dominador i Camacho continuava menejant la banqueta, moviments van portar al debut de Miranda, que va deixar molt bones accions que van agradar als aficionats assistents a la graderia de la Murta. Al minut 83 després d’una errada olimpista els visitants aprofitaven per a retallar distàncies 3-1 i poc després altre jugador del Tavernes era expulsat per llançar el baló amb rabia contra la gespa.

Victòria del CD Olímpic que amb 8 punts entra en la zona mitjana de la classificació i guanya certa tranquil·litat i ix reforçat moralment pel resultat, el joc i l’eficàcia de cara porteria. El pròxim diumenge a les 18 hores visita al Crevillent.