Els de Marcos Camacho es va imposar per la mínima a l’Hèrcules B

Desplaçament de l’Olímpic ahir diumenge per retrobar-se amb la victòria i a més amb valor doble per fer-ho fora de casa on tant està costant sumar de tres. Partit lluitat en el qual l’Olímpic va eixir concentrat i fent mèrits per emportar-se el partit. Sorpresa en l’11 de Marcos Camacho que va eixir sense Gio i Mauro les referències habitual d’atac, el seu lloc el va ocupar Jean Carlo.

En el primer temps l’Olímpic va acumular múltiples opcions per posar-se per davant al marcador. Hugo i Jean Carlo dissenyaven la primera ocasió als 10 minuts d’encontre amb una jugada per banda que va acabar en passada de la mort de Marc Ferrer, però el baló no va agafar porteria. Tan sols cinc minuts després el de Xàtiva van tornar a buscar porteria amb un llançament i el rebuig en zona de remat va ser de nou per a Marc que no va estar encertat. Abans del descans una de les ocasions més clares. Alex Tormo treia un baló parat i Carles Vidal rematava de cap a la perfecció els olimpistes pràcticament cantaven gol però una extraordinària estirada del porter local enviava el partit al descans amb el 0 a 0.

La segona part va seguir la mateixa tònica i Camacho va moure la banqueta per buscar més efectius en atac. Els canvis van tenir efecte. Gio va lluitar un baló per guanyar l’esquena a la defensa i pràcticament a porteria buida inaugurava el marcador. Amb l’avantatge per a l’Olímpic els locals es van bolcar en atac, però l’equip setabense es va mantindre ordenat. En l’últim tram de l’encontre va aparèixer dues vegades, Javi Domenech, que tornava a la titularitat per mantenir el 0-1 per a l’Olímpic. Tres punts per trencar la dinàmica negativa fora de casa. L’equip treballara hui al gimnàs, demà sessió a la Murta i dimecres disputara partit amistós enfront del Racing Xàtiva per tancar la setmana de treball.