Nova assemblea de socis per al dijous, 1 de febrer

Arranca la segona volta de la competició en la Lliga À Punt Comunitat, l’Olímpic visita demà dissabte a les 16 hores a l’Olleria CF. Al partit de la primera volta els xativins es van imposar 2-0.

Després de la derrota davant el Redován, els de Marcos Camacho volen recuperar la inèrcia positiva amb una victòria. Per a l’encontre no estaran disponibles, Rueda qui ja té cita amb la mutualitat de la FFCV per al dia 4 de febrer i fer-se les proves pertinents. Migue tampoc podrà ser de la partida per acumulació de targetes. La nota positiva la deixa Carles Vidal, ja que el comité de competició li ha llevat la roja que va veure a terres alacantines el passat diumenge. Marcos Camacho no podrà asseure a la banqueta. Pel que fa a la situació extraesportiva, s’ha convocat una nova assemblea de socis per al dijous 1 de febrer.

El conjunt de la Vall d’Albaida, no és el mateix que el que va visitar la Murta, és un equip amb moltes novetats al seu planter i també a la banqueta amb l’eixida de José Jaime i l’arribada de Miguel Ángel Mullor. Els vidriers arriben després de aconseguir una victòria i eixir dels llocs de descens. Un derbi intercomarcal de proximitat que de segur que deixa una bona vesprada de futbol.