L’equip xativí cau al desé lloc de la classificació superat per Novelda, Eldense i Saguntino

El CD Olímpic va salvar un empat a última hora davant el penúltim classificat. El Silla CF va estar a punt d’emportar-se els tres punts de La Murta en el pitjor partit de la temporada segons paraules del tècnic local Abel Buades.

El partit va començar amb l’Olímpic buscant aplegar ràpidament dalt amb balons directes buscant a Keita i Óscar, que van repetir junts en un onze inicial on Castilla va ser la principal novetat. En el tram inicial els locals van crear perill per algunes indecisions d’un nerviós Silla. Al minut 26, Keita va tindre una bona oportunitat després d’una jugada personal que no va saber definir bé. L’opció més clara de la primera part també fou per a l’Olímpic i va acabar en gol, però no va pujar al marcador. Salomé superà al porter rival amb un remat afortunat, però Keita, que es trobava en posició de fora de joc, va tocar el baló en boca de gol quan no semblava necessari.

En el segon temps, el Silla va eixir més endollat encara que sense crear perill. L’Olímpic sí que va tindre un parell d’aproximacions destacades amb una volea de Nico i un tir de Salomé que van obligar a intervenir al porter rival. El pas dels minuts va vindre bé al Silla. El primer avís va aplegar al minut 62 amb una falta lateral llançada per Dani Marquez que va traure Pepelu amb una meritòria intervenció. Poc després, al 73, el mateix Dani Marquez va avançar al Silla amb un llançament que es va enverinar després de tocar en un defensor. A partir d’ací, l’Olímpic va tractar d’avançar línies prou a la desesperada i sense massa criteri. Finalment, al minut 91, Fran Giménez va aconseguir empatar amb una bona rematada després d’una centrada de Juanjo. Amb la inèrcia del gol, prop va estar de remuntar l’equip xativí amb una rematada d’Oscar a passada de Keita, però el baló se’n va anar fora per poc.

A la fi, un punt i males sensacions per a un Olímpic que podria haver pujat a la sisena posició si haguera guanyat, però que cau al desé lloc, superat per Novelda, Eldense i Saguntino.