El Huracán de Balazote no va complicar en excés a un equip local prou gris

El Camp Murta es va obrir novament en aquesta pretemporada per a un nou empat del CD Olímpic. En aquest cas, sense gols va acabar el duel de preparació contra el Huracán de Balazote manxec.

Com ja ve fent en aquest últim tram de la pretemporada, Abel Buades va apostar per un 11 inicial de jugadors contrastats, que podria ser una opció per a l’inici lliguer. En el primer temps, l’Olímpic va estar prou encertat, tot i que per moments la circulació de baló costà i no es crearen ocasions.

En el segons temps, amb els pas dels minuts i la participació de jugadors més joves i alguns juvenils, l’equip xativí es va anar desdibuixant fins a acabar un poc sotmés a un Huracán de Balazote que en cap moment va suposar un equip perillós.

Cal destacar que el llistat de baixes del CD Olímpic fou prou extens. Per lesions o molèsties es van perdre el partit Uche, Berna, Rueda, Farisato i Juanjo Calvo. A més, el porter indi Kabir no va participar, ja que tot apunta que formarà part del planter del CD Llosa per tindre minuts en la Preferent.

Per contra, el migcampista Raúl Sanchis, incorporat recentment al Juvenil A, va tindre minuts de qualitat amb el primer equip i també va participar Airam, un jugador de perfil ofensiu que està a prova.