El 15 de desembre se celebrarà l’Assemblea extraordinària de socis del club

Dissabte, en horari poc habitual, l’Olímpic va rebre a La Murta al CFI Alacant. La vesprada començava amb els jugadors de la temporada 87/88 botant al terreny de joc entre els aplaudiments de la graderia. El tècnic Benito Floro, feia la treta d’honor i rebia una samarreta del CD Olímpic de mans dels regidors Vicent Lluch, Natxo Reig i el president en funcions Marco López.

Rueda tornava a la titularitat i Rubén es feia amb la porteria. Les primeres ocasions de perill van ser per als locals amb un remat que entre el porter i el pal van evitar el gol i un gran llançament d’Izan que va fer estirar-se al porter per evitar el gol setabense. En un córner va arribar el 0-1 per als alacantins que davant tenien a un Olímpic diferent de les jornades anteriors, no es trobava còmode. Rueda al minut 37 va demanar el canvi, després de rebre tres fortes entrades al turmell no va poder continuar.

En la segona part l’Olímpic va reaccionar davant un equip visitant que feia el seu joc amb pèrdues de temps i que encara mostraven perill sense estar encertats. A poc més de 10 minuts per a la fi Santi va provocar l’errada del porter visitant per llevar-li el baló i empatar l’encontre. Lucho amb una rematada de cap a baló parat va gaudir de l’oportunitat de capgirar el marcador i Miranda en un mà a mà amb el porter va enviar el baló per damunt del travesser.

Un partit on l’Olímpic no va estar còmode a la primera part deixa un punt per mantenir la cinquena posició. Diumenge 16:30 visita la UD Carcaixent per jugar La Nostra Copa

La data per l’assemblea de socis serà el 15 de desembre a les 19:15 en primera i 19:30 en segona convocatòria en la casa de cultura de Xàtiva.