El club salda els primers compromisos de preparació amb victòria i empat

El CD Olímpic va disputar el darrer cap de setmana dos partits amistosos al Camp Murta de Xàtiva amb bones sensacions i resultats positius. Els dos partits van servir per a seguir avaluant als jugadors a prova i a alguns juvenils, però també per a sumar esforços de qualitat per als jugadors ja confirmats.

El primer dels duels fou divendres contra el CD Llosa de Regional Preferent. Aquest partit va estar igualat al primer temps, però la superioritat de l’Olímpic va quedar demostrada en una solvent segona meitat per acabar imposant-se per 3-0 amb gols de Frangi i del mitja punta del juvenil Eloy, qui va anotar en dues ocasions. 

Dissabte, els xativins s’enfrontaren al Torrent CF, equip que ha aconseguit recentment l’ascens a Tercera Divisió, però que competirà al Grup Nord i, per tant, no serà rival de l’Olímpic en lliga. En aquesta ocasió, l’equip d’Abel Buades no va poder passar de l’empat i el gol de Nico Cabanes va valer per signar un 1-1 positiu.

Cal destacar que, aprofitant la disputa d’aquests amistosos el cap de setmana, l’Olímpic va anunciar una nova incorporació per al primer equip. Es tracta del jove Alex Ortolá, qui aplega provinent del Jove Español després de destacar en pedreres importants de la nostra comunitat com les del Llevant, Valencia, Elx o Hércules.