El Villarreal C s’imposa per 0-4 al Camp Murta i deixa als xativins sense bitllet per a les eliminatòries

La vesprada d’ahir va ser per a oblidar pel que respecta al CD Olímpic. El conjunt xativí va desaprofitar l’oportunitat de classificar-se per a la promoció d’ascens en perdre per 0-4 contra el Villarreal CF C. Dos gols en cada part van deixar gelat un Camp Murta que lluia un ambient de gala. La derrota dels de Berna unida a la victòria del Silla a Sant Vicent va fer eixir a l’Olímpic dels llocs de promoció just en l’última jornada de la segona fase.

El partit va començar amb els locals prou tensos i a punt va estar el Villarreal C de sorprendre en els primers minuts. Aquestes aplegades visitants van fer reaccionar a l’Olímpic, que va tindre la seua primera plegada de perill als deu minuts de joc amb una jugada de Nico Cabanes que no va poder rematar Ekedi. Poc després, Juanjo Calvo va evitar el gol groguet davall pals, però ningú va poder evitar-lo en la següent ocasió. Forés va anotar el primer gol de la vesprada després d’una gran assistència d’Ivan Ramos. El tram final del primer temps, l’Olímpic es va llançar per l’empat, però no va estar encertat en els metres finals. Qui no perdonà fou el filial vila-realenc, que va encarrilar la seua victòria just abans del descans amb una nova diana de Forés.

En el segon temps, l’Olímpic va eixir amb l’esperança de poder igualar el marcador i va tindre diverses ocasions, principalment, a pilota parada. Malgrat eixe bon inici, les opcions d’empatar es van esfumar al minut 51 amb el 0-3 obra d’Ivan Ramos. Amb més cor que futbol, els locals seguiren intentant retallar distàncies, però es van trobar amb el quart i definitiu gol marcat per Richard.

Amb la derrota ja clara, als xativins sols els valia que el Silla no guanyara el seu partit contra el Jove Espanyol per a aplegar a la promoció d’ascens, però els de Santi Garcia no van fallar i van guanyar 0-2 el seu partit.

Cal destacar que, abans del partit, jugadors i cos tècnic del CD Olímpic van retre un bonic homenatge a Berna Ballester amb motiu de la seua retirada sobtada per ocupar la banqueta del primer equip del club fa uns mesos.