Tres victòries seguides permeten als xativins consolidar-se en la quarta plaça

El CD Olímpic va aconseguir la seua tercera victòria consecutiva en imposar- se per 1-2 al Villajoyosa CF. Aquesta ratxa positiva té el mèrit afegit d’haver- se aconseguit en tan sols una setmana, donada l’acumulació de partits. Així, l’Olímpic ha aconseguit nou punts de nou possibles i demostra haver oblidat ja la derrota al camp del Novelda.

Aquest nou Olímpic de Berna, amb l’excepció del partit a Novelda, sembla quasi imparable. Ni l’acumulació de partits ni les baixes han pogut frenar a l’equip en aquest frenètic mes de febrer que els ha servit per a allunyar-se dels llocs de perill i consolidar-se en la quarta plaça.

Contra el Villajoyosa no va estar Steve Ekedi per sanció i també es va perdre el partit Rafa Gimeno, qui va ser pare fa uns dies. A més, en la primera meitat va haver de ser substituït Tendillo, deixant el seu lloc al juvenil Alex Tormo, qui va quallar una actuació notable.

El partit d’ahir en el Nou Pla va començar bé per als interessos xativins. Els de Berna Ballester es van adaptar ràpidament al mal estat de la gespa i sols van tardar deu minuts a avançar-se al marcador. Farisato va demostrar la seua pegada per marcar el primer gol del partit. Amb el marcador a favor, l’Olímpic va tindre un tram de partit prou còmode, però els locals avançaren línies en el tram final del primer temps. Després de diverses ocasions, el conjunt viler va tenir l’empat amb un penal per mans de Mikel Solís que va aturar el porter de l’Olímpic Viorel Boian. Això sí, quan semblava que l’Olímpic aplegaria per davant al descans, Ivan Fernández igualava el partit aprofitant un baló solt després d’una falta lateral.

El segons temps va estar prou igualat, sense ocasions excessivament clares fins al tram final. Quan semblava que els xativins podien acusar l’acumulació de minuts en jugadors clau i la falta de recursos al planter, Nico Cabanes va protagonitzar un espectacular contracolp partint del seu propi camp i va superar al porter rival amb un potent llançament que va acabar significant la victòria de l’Olímpic.

Amb aquest triomf, el CD Olímpic acumula 21 punts després de 14 partits jugats i té sis punts de renda respecte als llocs de perill. Ara, després de tres setmanes frenètiques, el ritme de partit anirà tornat a la normalitat. La pròxima cita per als xativins serà dissabte 27 a les 17:00 hores al Camp Murta contra el Jove Español de Sant Vicent.