Un penal va marcar el resultat del partit

Vesprada de diumenge amb una bona presència de públic a les graderies de la Murta. Primers minuts de partits disputats i en els que els de Berna Ballester van tindre la primera ocasió en rematar Tanque un bon baló de Serpeta. Minuts després l’equip valencianista recuperava l’esfèric prop de l’àrea i Pedro Alemañ disparava sense trobar porteria. Amb el pas dels minuts el Mestalla va anar fent-se amb la possessió de l’esfèric, mentre que l’Olímpic creava perill amb jugades a baló parat. Frangi rematava un córner que el porter Charly atrapava en dos temps. Una contra dels de Miguel Angel Angulo, que finalitzava Alberto Marí feia perillar els dominis de Vio. Amb el temps reglamentari quasi complit del primer temps el col·legiat Víctor Moreno assenyalava penal per als visitants. Fran Pérez va ssr l’encarregat de transformar la pena màxima i avançar als seus a l’electrònic. Amb aquest resultat es va arribar al descans.

L’inici del segon temps va ser molt diferent, ja que la possessió de l’esfèric va passar a dominis del conjunt setabense. Als primers minuts de la represa fins hasta en tres ocasions Tanque va buscar porteria, però els seus remats no posaven en apurs al porter valencianista. Els jugadors no van tirar la tovalla, però no aconseguien estar encertats de cara porteria. Amb l’equip local totalment bolcat el Mestalla va gaudir d’una bona ocasió però Vio atent va desbaratar el perill.

A la fi dels 90 minuts, el solitari gol de penal li va donar la victòria al Valencia Mestalla, el segon equip capaç de traure els tres punts de la Murta.

El dimecres a les 19:30 hores el CD Olímpic viatjarà a Sant Vicent del Raspeig per disputar el partit ajornat corresponent a la jornada 21.