L’equip xativí té previst disputar huit partits de preparació abans de l’inici de lliga

Aquesta vesprada a partir de les 19:00 hores tornarà a rodar el baló al Camp Murta amb el CD Olímpic com a protagonista. L’equip xativí comença hui la seua pretemporada amb la intenció d’aplegar en la millor forma possible a l’inici de la lliga de Tercera Divisió RFEF previst per al primer cap de setmana de setembre.

Ahir, en Xtradio Esports Exprés, l’entrenador Berna Ballester explicava que es manté una bona base d’entre 10-12 jugadors de la passada campanya entre jugadors amb contracte en vigor i d’altres que han renovat. A aquests cal afegir 4-5 fixatges importants que ja estan tancats o a punt de confirmar-se i diversos jugadors a prova que buscaran fer-se un lloc en l’equip. A més, el tècnic xativí espera 2-3 fixatges més per completar un planter competitiu amb competència en totes les posicions.

En l’entrevista d’ahir, Berna va avançar canvis en el cos tècnic amb la tornada del preparador físic Ángel Fernández després del seu pas pel Yeclano Deportivo. D’aquesta manera, Berna Ballester estarà companyat per Julián Ramírez (2n Ent), Ángel Fernández (PF), José Moreno (Assistent), Pablo Chorques (Ent Porters), José Párraga (Sanitari), Ricardo Mateu (Analista) i els delegats Marco López i Salva Llueca.

Pel que respecta als partits de preparació, l’Olímpic disputarà un total de huit amistosos abans de l’inici lliguer. El calendari previst és el següent:

Cal destacar que el CD Olímpic traslladarà els seus entrenaments a Anna del 9 al 22 d’agost amb motiu de la celebració de la Fira d’Agost.