Un gol de Mauro Melo, en la segona part, li van donar els tres punts als setabenses

Ahir va tornar la Lliga À Punt Comunitat a la Murta, el camp setabense va acollir el primer partit oficial del 2024 amb la presencia de Rafa Cuesta, Antonio Uceda i Marc Uceda, els principals responsables del club.

La temperatura acompanyaba per gaudir d’una bona vesprada de futbol i els primer minuts van preveure que aixi seria. Al minut 2 l’Olímpic ja sumaba la primera ocasió de gol i tan sols 2 minuts despres, Mauro enviaba el baló al pal. Abans dels 10 minuts de partit reaccionaba el Callosa topant-se amb el pal. Inici frenetic de partit. Despres d’un inici amb tant de ritme l’encontre entraba en una fase més igualada però amb un Olímpic dominador del baló. Mauro Melo va gaudir d’altra gran ocasió al minut 38 aprofitant la pasivitat de la defensa visitant, però de nou va enviar el baló al pal. Sense gols es va arribar al descans.

Amb el pas pels vestidors, Camacho va introduir canvis donant entrada a Aaron i Jean Carlo. L’Olímpic va seguir tenint el baló pero sense claretat a l’àrea rival, al minut 57 Aaron rematava timidament a les mans del porter. Jean Carlo i Migue van buscar porteria sense sort i al minut 70 va arribar el gol Olimpista. Mauro va controlar una centrada dins l’area per a rematar al fons de la xarxa posant l’1 a 0. Amb el marcador a favor el Callosa es va veure obligat a buscar porteria i l’Olímpic es va saber defensar buscat l’eixida al contraatac.

Victòria per al CD Olímpic que es cinqué i la proxima setmana tancara la primera volta de la classificació visitant al Redovan.