Empat sense gols davant la UD Castellonense en l’Almenà

Divendres els de Marcos Camacho es van desplaçar fins a la localitat veïna de Castelló per jugar el seu primer amistós de pretemporada davant els d’Iñaki Rodríguez, que la passada campanya van aconseguir l’ascens a Tercera Federació. Dos onces ben diferenciats amb els que l’entrenador xativí va afrontar la primera i la segona part, en algun dels casos amb jugadors fora de la seua posició natural però que van rendir a un gran nivell.

Uns primers minuts d’encontre de màxima igualtat, però que seria la tònica habitual del partit. Amb jugades des de la banda, llançaments llunyans, l’Olímpic va gaudir de bones ocasions al primer temps, concedint molt poques opcions als locals. A la segona meitat encara es van igualar més les forces i les ocasions més clares per als xativins van arribar en un llançament directe de falta d’Aaron Cardos i una contra als instants finals. L’equip va treballar intensament i es va notar les setmanes de retard, en alguns minuts de partit en el Castellonense va ser capaç de posar a tot l’equip de Xàtiva defensant en la seua àrea.

Conclusions molt positives després el primer test de pretemporada, amb un Olímpic que comença a mostrar les seues primeres senyes d’identitat.

En finalitzar l’encontre, l’entrenador Marcos Camacho ens va atendre a peu de camp. Aquestes van ser les seues paraules: