El Torrent s’imposa en els penals després de l’empat sense gols a la fi dels 90 minuts

El CD Olímpic va caure eliminat ahir de la Copa RFEF després de perdre contra el Torrent CF en els penals. Els xativins van fer un partit molt seriós, gaudint de bones ocasions, però no van estar encertats de cara a porta ni durant el partit ni tampoc en la decisiva tanda de penals.

El partit va començar amb un Torrent molt actiu que a punt va estar de posar-se per davant amb un tir llunyà de Losada. A poc a poc, l’equip de Berna Ballester, qui va deixar a homes importants com Viorel, Juanma, Rueda o Pallarés a la banqueta, va començar a reaccionar i va tindre la priemera aproximació perillosa en el minut 20 amb un xut de Leomar, que va aturar Kedra sense problemes. L’ocasió més clara del primer temps també fou per a l’Olímpic. En el minut 36, Tanque va rematar una gran centrada de Leomar, però el baló se n’anà fora per molt poc.

En la segona meitat, el partit es va obrir prou. Novament, el Torrent va començar millor i va tindre diverses aplegades perilloses. Això sí, la més clara fou novament per als xativins. Lionel va perdonar sol davant Kedra després de fer-se amb un baló solt dins de l’àrea. En el tram final, els dos tècnics van realitzar nombroses substitucions, però cap d’elles va tindre un gran impacte en el partit. L’última ocasió clara va ser per al Torrent després d’una jugada d’estratègia en la qual el baló es va passejar per l’àrea menuda sense que cap jugador fora capaç de rematar.

Una vegada acomplit el temps reglamentari, aplegava el moment de la tanda de penals per decidir quin equip passava a la següent ronda. La tanda, de la qual podeu veure el vídeo en la nostra pàgina de Facebook, no va tindre molta història, ja que l’Olímpic va fallar els tres penals que va llançar i el Torrent no va errar.

Aquesta derrota fa que el CD Olímpic s’acomiade de la Copra RFEF tot just començar. Ara, els de Berna Ballester pensen ja en la seua estrena en lliga, que tindrà lloc el próxim diumenge a les 18 h al Camp Murta amb el FC Jove Español com a rival.