L’expulsió de Rueda al minut 22 condicional el partit

Jornada matinal a Callosa. Els locals després de 5 partits sense guanyar necessitaven puntuar per la seua part el CD Olímpic volia confirmar la dinàmica positiva per allunyar-se de la zona baixa.

Els primers minuts de partit van ser de domini local. Al minut 9 va arribar la primera ocasió per al Callosa, però una bona mà de Vio va evitar el gol. Poc després en un córner executat per Rueda el baló entrava en la porteria, però ràpid va estar el porter local per palmejar-lo des de dins i amb l’embolic de jugador el col·legiat no va veure el gol. Al minut 22 va arribar la jugada que marcaria el partit. Una acció desafortunada de Rueda el va fer cometre una perillosa entrada sobre el jugador del Callosa i el col·legiat no va dubtar en mostrar-li la cartolina roja. Tot i la inferioritat l’Olímpic va gaudir de dues accions molt clares. La primera en rematar Marc un córner que el porter va traure en línia de gol i després una contra perfecta conduïda per Tanque i que Serpeta sol davant del porter va enviar fora. Ja amb el temps complit el Callosa va tindre una bona acció a baló para, però Vio de nou mantenia la porteria a zero. Amb el resultat inicial es va arribar al descans.

La segona part Berna Ballester va optar per un canvi de sistema per tal de pal·liar la inferioritat numèrica. El Callosa va voler aprofitar l’oportunitat i sols eixir dels vestidors enviava un baló al travesser. Al minut 60 Àlex López va ser el més llest per a caçar un baló mort dins de l’àrea a l’eixida d’un corner per a posar l’1 a 0. Dos minuts deprés Rafa va cometre un penalti despres de perdre l’esfèric prop de l’àrea. Rafa Canales va transformar la pena màxima per a posar el 2 a 0. El tercer i definitiu gol va ser de Cases en finalitzar a porteria buida una bona transició ofensiva.

Dura derrota per als xativins que tornen a estar molt a prop de la zona roja. La pròxima setmana rebran en la Murta al CD Roda.