Un mal inici del segon temps va costar la derrota a un conjunt blanc que no va ser capaç de reaccionar en aquesta ocasió

La UD Alzira va superar per un clar 2-0 al CD Olímpic amb una gran segona meitat dels blaugrana. Els xativins van tornar a caure en les mateixes errades que en jornades anteriors i de nou es veren superats pel rival al segons temps, però en aquest cas sense reacció.

El partit va començar prou igualat amb un Alzira lleugerament millor amb dues aproximacions per banda dreta sense remat. Fins al minut 27 no va aplegar la primera aplegada de l’Olímpic i fou amb un tir desviat de Keita. Com en les últimes jornades, els d’Abel Buades foren més protagonistes en el tram final del primer temps. En dos minuts, primer Adri i després Keita estigueren molt a prop del gol amb dues rematades des de l’interior de l’àrea.

Després de passar per vestidors, l’Olímpic es va veure novament superat pel rival. Al minut 59, Mauro Melo va perdonar un gol quasi cantat rematant sol al segon pal i poc després Carles Marco va fallar davant Pepelu en la finalització d’un contracolp molt avantatjós. Com se sol dir, a la tercera va aplegar la vençuda per a l’Alzira. Mauro Melo va connectar un remat acrobàtic per marcar l’1-0. Amb el marcador en contra, Buades va tractar de reaccionar donant entrada a Óscar i Chafer, però ja era massa tard. Amb el marcador a favor seu, els locals es trobaren molt còmodes i sentenciaren al minut 77 amb un gol de Dani Martínez, després d’aprofitar un aldarull dins de l’àrea en la treta d’un corner.

A la fi, derrota d’un Olímpic que cau a l’onzena posició i que es queda en la zona mitjana de la taula amb l’única ambició de no patir d’ací a final de lliga, però que deu canviar la imatge donada els últims partits com advertia Abel Buades ahir en roda de premsa.