El pròxim dijous, 1 de febrer, nova assemblea de socis

L’Olímpic va visitar dissabte a l’Olleria CF en la Solana, un partit que encetava la segona volta de la competició. Dos equips amb dinàmiques molt diferents, amb un conjunt local amb la inèrcia positiva i un Olímpic que està envoltat dels problemes extraesportius.

El guió del partit va ser clar des del principi amb un Olímpic dominador de baló i l’Olleria amb transicions ofensives molt perilloses. La primera oportunitat va ser per als locals mitjançant Gonza, a la qual cosa va respondre l’Olímpic amb llançaments des de fora de l’àrea de Lucho i Alberto. Al cap de 17 minuts de joc, l’àrbitre va assenyalar penal per a l’Olleria que es va encarregar de llançar Nico Chafer, però va ser aturat per Rubén. A l’altre costat del Camp, Jean Carlo Va ser tombat en l’àrea, però el col·legiat va indicar falta. Aaron la va executar i el porter la va traure a córner. Al minut 33 Nico Chafer apareixia al segon pal per a posar l’1 a 0, marcador amb el qual es va arribar al descans. A la segona meitat poques ocasions, les millors ocasions van ser per als de Marcos Camacho i van arribar de les botes de Jean Carlo. Ja al minut 70 Emilio Gil, va traure una falta directa que va suposar el 2-0. Tan sols 2 minuts després Gio, retallava distàncies 2-1. Pareixia que podia canviar el panorama, els de Miguel Ángel Mullor es quedaven amb un home menys per expulsió, però pocs minuts després s’igualaven les forces en veure la segona cartolina groga Marc Ferrer. Les últimes accions de perill de partit van ser per als vidriers.

Nova derrota per a l’Olímpic que afronta dos encontres com a local, Thader i Santa Pola, però abans el dijous nova assemblea de socis.