Una nova decisió arbitral crea mal estar al CD Olímpic

Vesprada passada per aigua a Atzeneta d’Albaida, però les graderies de El Regit van presentar una entrada a l’altura del gran partit que s’esperava. Abel Buades va apostar per repetir el mateix onze que a Oriola. Berna Ballester dona entrada a la titularitat a Moussa.

L’encontre va arrancar amb energia, al primer minut de joc, Moussa guanyava un baló per plantar-se davant del porter local, però molt forçat, el baló se’n va eixir per línia de fons. Els locals van contestar amb una rematada de cap de Manu Palma que Vio va aturar i un posterior remat al travesser. Minuts de autèntic vertigen. Al minut 12, després d’una bona acció de Serpeta el col·legiat va assenyalar penal sobre el jugador canalí. Rueda va ser l’encarregat de llançar la pena màxima, buscant un llançament massa ajustat que no va veure porteria. A partir d’eixe moment el partit va viure minuts de poc de perill sobre les àrees. Ja entrada la mitja hora d’encontre un millor Atzeneta va gaudir de diverses ocasions, per avançar-se al marcador, però no van veure porteria i amb el 0 a 0 es va arribar al descans.

En la segona part el joc es va igualar per a tots dos conjunts i els entrenadors van començar a menejar les banquetes. Tots dos equips creaven perill amb llançaments des de mitja distància. Tanque va arrancar els “uis” de la grada amb un potent xut que es va perdre prop del pal. Al minut 84 va arribar la jugada polèmica de l’encontre. En una acció ofensiva de l’Atzeneta un poc embolicada, l’assistent va assenyalar fora de joc, infracció que l’àrbitre no va assenyalar. En aquesta mateixa jugada l’Olímpic va cometre una falta sobre el jugador de l’equip de la Vall d’Albaida. Nemesio va ser l’encarregat de centrar la falta lateral que va rematar Nacho Porcar al fons de la porteria per a posar l’1 a 0. Els de Berna Ballester ho van intentar, però es van trobar amb el rellotge en contra i un Atzeneta molt còmode, que deixava els tres punts a casa a la fi dels 90 minuts.

La pròxima setmana, l’Olímpic rebrà a La Murta al Vila joiosa i el tècnic xativí no podrà comptar amb Pallarés que va ser expulsat en els instants finals de partit.