Els locals encadenen tres partits consecutius sense puntuar

Diumenge a les 11:00h el camp de El Palmeral acollira l’encontre entre el Callosa Dptva. i el CD Olímpic, un duel on els de Xàtiva buscaran encadenar la segona victòria consecutiva mentre que els locals intentaran abandonar la mala ratxa de tres partits seguits sense puntuar.

Al partit de la primera volta, disputat en La Murta els xativins es van imposar per 3 a 0 en un partit on van ser clarament superior. Aquell encontre va ser un punt d’inflexió negatiu per als alacantins.

Per al diumenge Berna Ballester no podrà comptar amb Pallarés i tampoc amb Joan, que en la sessió d’entrenament del dimecres es va ressentir de les molèsties musculars. Lucho es perd el partit per acumulació d’amonestacions. La resta dels efectius estan tots disponibles.

El Callosa Dptva. des que aquell 17 d’octubre visitara la Murta a patit multitud de canvis. El primer d’ells a la banqueta Roberto Campillo va ser destituït i actualment és Palomino qui dirigeix al conjunt de la Vega Baixa. Al seu planter compta amb jugador de gran qualitat com Piquero o David López entre altres.

Partit d’alt voltatge, perquè tots dos equips necessiten la victòria per eixir de la zona incomoda de la classificació.