Els de Marcos Camacho jugaran, diumenge a les 12 hores, davant el Crevillent Esportiu 

L’Olímpic el passat cap de setmana es va retrobar amb la victòria davant el Tavernes i aquesta jornada vol afermar el canvi de dinàmica en el seu desplaçament a Crevillent. El partit es jugara diumenge a les 12 hores en el Camp Enrique Miralles, davant un equip que després de golejar al Thader per 0-5 es troba en la part alta de la taula.

L’estat anímic del planter olímpista després dels tres punts de la setmana passada és immillorable, a més ahir a l’entrenament Marcos Camacho i després Marco López anunciaven que els jugadors anaven a cobrar una part de la nòmina que se adeuda.

Pel que fa a la situació esportiva, Jean Carlo ja ha rebut l’alta federativa i està en condicions de ser alineat. Per contra, Alberto continua sent dubte i Javi es perd el partit per sanció després de no prosperar el recurs.

Un nou desplaçament cap a terres alacantines amb horari complicat per als nostres, però viatgen amb la il·lusió d’aconseguir els 3 punts davant un equip molt veterà i amb un bon entramat defensiu, però l’Olímpic vol confirmar que ha trobat el camí de la victòria.