Rueda, Carles Vidal i Marc Ferrer són baixes per lesió

Segon partit consecutiu de l’Olímpic a casa. Després de la victòria la passada setmana per 2-1 enfront del Thader, aquest diumenge els de Marcos Camacho reben en la Murta a les 17 hores al Santa Pola CF. Al partit de la primera volta el marcador va ser d’empat a 1.

Per aquest encontre Rueda continua sent baixa, tot i que en l’entrenament d’ahir ja es va posar les botes per a fer alguns exercicis en solitari. Carles Vidal té millors sensacions al genoll i continua amb un tractament conservador per intentar estar disponible en unes setmanes. Marc Ferrer s’uneix a la infermeria després de rebre un fort gol al turmell a l’entrenament del dimarts. El tècnic setabense recupera a Izan després de complir sanció.

Els alacantins arriben a la Murta mantenint la base de jugadors de la primera volta amb algunes incorporacions i canvi en la banqueta. Amb aquests canvis de peces també han canviat el seu estil de joc. El tècnic Fernando Garcia Sanjuan no podrà comptar ni amb Aniorte, ni Mepomoceno tots dos sancionats.

L’Olímpic vol refermar la seua solidesa com a local, per sumar els 3 punts que li permetran continuar lluitant per la zona alta de la classificació.