L’única baixa assegurada és la de Carles Vidal

Com ve sent habitual quan l’Olímpic juga a terres alacantines, l’horari fixat ha sigut per a diumenge de matí. Els de Marcos Camacho visiten el Camp d’Esports Municipal per mesurar-se al CD Xàbia, a les 11:45 hORES. Els de Xàtiva no han aconseguit guanyar en jornada matinera i volen acabar amb aquesta dinàmica.

Els de la Costera es troben en un moment dolç amb dues victòries i l’empat de l’última jornada, sense gols, davant el líder. El tècnic xativí a falta de la sessió d’entrenament d’aquesta vesprada té a tots els jugadors disponibles a excepció de Carles Vidal que continua recuperant-se de la seua intervenció al menisc. L’home amb més dubtes per entrar en convocatòria es Mauro Melo que després de la lesió muscular al bessó cal tindre precaució.

Els locals apleguen d’empatar a l’Olleria o guanyar a domicili del Thader però tot i això el seu lloc a la classificació és complicat i no posaran les coses fàcils.

Un duel per objectius diferents on els setabenses buscaran els tres punts per mantenir-se en els llocs alts de la taula.