Els xativins deuen sumar ja de tres en tres per pujar llocs en la classificació

Demà dissabte a les 18:00 hores el CD Olímpic visita el Municipal de Benigànim per enfrontar-se a la UD SIA Benigànim. El partit, que estarà dirigit per l’àrbitre Joan Albert Silvestre Cerdà, es presenta clau per als interessos dels xativins. Els d’Abel Buades necessiten ja la primera victòria de la temporada per pujar llocs en la classificació i començar a sumar uns punts que poden ser molt valuosos tenint en compte l’actual sistema de competició.

Per a aquest duel de proximitat entre els dos únics representants de la província de València al Grup B de Tercera, Abel Buades tindrà a tots els seus homes disponibles a excepció de Uche, que serà baixa per problemes personals.

D’altra banda, cal destacar que tant els jugadors i tècnics de l’Olímpic com els del Benigànim s’han sotmés ja als tests setmanals establerts al nou protocol de la RFEF i tots ells han donat negatiu per COVID-19, pel que cap es perdrà el duel per aquest motiu.

Pel que fa al rival, l’equip de la Vall tampoc ha guanyat encara aquesta temporada, però està donant una molt bona imatge amb un gran joc de possessió. Això sí, la falta de ritme podria ser un hàndicap per a ells a l’haver estat dues setmanes sense competir.