Diumenge de Rams amb victòria per a l’equip filial

Vesprada assolellada en la Murta per a veure el partit entre l’Olímpic “B” i la Font de la Figuera. Una trobada amb dos equips d’estils molt diferenciats, que finalment es van emportar els de José Cucart per 1-0 .

En la primera meitat, l’Olímpic va sortir a fer el seu joc, dominant el partit al voltant de la pilota per a poder sotmetre al rival. D’altra banda, els de la Font venien amb la lliçó ben apresa d’ajuntar línies i sortir ràpid a la contra després de la recuperació de pilota. No va haver ocasions clares per a apuntar en aquest tram de partit.

Després dels ajustos del descans, els locals van jugar més en camp rival i van gaudir d’ocasions bastant clares. Amb aquesta manera de jugar acceptaven que corrien riscos, ja que deixaven molt sol al davanter de la Font, Pablo Fayos, que va tenir bastants cavalcades en les quals qüasi troba el gol.

Ja en els minuts finals, el partit es va trencar per complet i Juanan va trobar l’únic tant del partit després d’una bona definició. Li va tocar sofrir als de la capital de la costera en els minuts finals, però finalment es van emportar aquesta important victòria per a continuar creient en les seves aspiracions per l’ascens.