La sessió d’entrenaments del dijous es va desenvolupar al gimnàs al romandre tancat el camp La Murta per les condicions climatològiques

L’Olimpic torna a la Murta després de la complicada derrota a Crevillent, en casa volen sumar una nova victòria. Una setmana on els treballadors del club van rebre el 50% del sou de setembre i en la que indica el president, Marco López, que en els pròxims dies poden arribar novetats respecte a l’apartat institucional.

Una setmana de treball atípica per a preparar un duel important, ahir l’equip no va poder exercitar-se en la Murta, a causa del avís pel fort vent, les instal·lacions municipals van tancar i l’equip va realitzar la sessió al gimnàs. A tot açò cal sumar les baixes de Rueda i Carles Vidal, que no van poder acabar el partit a Crevillent, Kosta tampoc estarà disponible per a Marcos Camacho. Qui torna a la convocatòria és Javi Domenech després de complir sanció.

L’Hèrcules B visita la Murta diumenge a les 17 hores. El conjunt alacantí es troba amb bona dinàmica i actualment és tercer classificat. Es tracta d’un equip jove i molt físic, però l’Olímpic intentara fer-se amb la victòria amb la seua gent.

Per altra banda, ahir Grefusa va llançar un espot publicitari, en la qual ha participat el vestidor del CD Olímpic. El vídeo es pot veure a les xarxes socials.