La continuació de l’assemblea ja te data

Ahir dilluns 25 de juliol l’Olímpic va posar en marxa els motors. A les 18:30 els jugadors es trobaven sobre la gespa de la Murta per començar amb el primer entrenament de la temporada. Amb 19 jugadors arrencava la sessió amb 5 dels jugadors ja confirmats Pel club: Joan, Izan, Marc Ferrer, Javi Corbalán i Vicent Roig. A més dues cares conegudes, Rueda i Pallarés jugadors amb contrat vigent des de la temporada passada també van formar Part del grup tot i que des del club no s’ha informat de la continuïtat dels jugadors.

La resta de components que van completar el grup eren Manolo Vinaches de l’Olímpic B i molts jugadors a prova o de la Residència SUDEVA.

Al finalitzar l’entrenament l’entrenador Xavi Candel ens va atendre per comentar l’inici de la pretemporada.

Hi haurà que esperar per a veure a l’Olímpic en acció fins al dissabte 6 d’agost, que s’enfrontar al Racing Xàtiva. El conjunt de Jose Alarcon va arrancar ahir també la pretemporada a les 20:30h en la Murta i en els pròxims dies sabrem més detalls de la preparació del conjunt verd i blanc.

Aquest matí ha anunciat a les seues xarxes socials la data per a continuar l’assemblea del passat divendres 22, que va quedar inacabada per motiu dels horaris de la Casa de Cultura. Doncs es reprendrà el dimarts 9 d’agost a les 10h a la Casa de Cultura.