La Covid obliga al conjunt setabense ajornar el partit davant el Jove Español

El partit previst per ahir a les 12:30 hores entre el FC Jove Español i el CD Olímpic va quedar ajornat per al dimecres 19 a les 19:30 hores.

Els setabenses tornaven dilluns passat als entrenaments després de les vacances de Nadal. Abans de començar amb la sessió d’entrenament se’n van sotmetre al test d’antígens en els quals diversos jugadors van ser positius en la Covid.

Al llarg de la setmana diferents membres del cos tècnic i jugadors amb símptomes es van sumar al llarg llistat de baixes per positiu en la Covid.

Davant la situació que s’estava desenvolupant, l’entitat blanqueta va iniciar els contactes amb la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana i el FC Jove Español per tal d’ajornar l’encontre.

Finalment, el divendres de matí el conjunt de la Costera ho feia oficial a les seues xarxes socials. El partit quedava ajornat per al dimecres 19 a les 19:30 hores. A més a més el club agraïa a la FFCV i al Jove Español, la preocupació davant la situació i les facilitats donades per tal posposar el partit.